Idén a WestEnd három szó köré építette a stage tematikáját: nyitottság-szabadság-élmény. Egy olyan világba akarja elhozni a Szigetlakókat, ahol maradandó élmények részeseivé válhatnak.

A „Fesztiválra fel”kampány már a nevében is mutatja, hogy idén is magas szintre lesz emelve a szórakozás a Szigeten. A kampány a fesztiválozni szerető, főként fiatalokat szólítja meg, de ezen belül szinte mindenki magára ismerhet benne, legyen bármilyen típusú fesztiválozó is. 

Tavaly, az 50 méter feletti magasságba emelkedő SkyBar osztatlan sikert aratott. Ezért a csodahely idén is a „magasba tör” és még több figyelmet fordít a látványra. A SkyBar egy messziről is már jól átható teraszról emelkedik majd fel, ahol kellemes lounge terület, alatta pedig koktélbár, DJ és hatalmas tánctér várja a szórakozni vágyókat. 

Egy korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk arról, hogy a nyár legmenőbb trendmagazinjában, az Ikonban a The Biebers zenekarral készült címlapinterjú. A különleges, színes és interaktív címlapon pedig a zenekar frontembere, Puskás Peti mozdul meg és üzen nektek. Hogy teljes legyen az audiovizuális élmény, nem csak a magazin borítóján kel életre a zenekar, hanem folytatásként az üzenethez híven ezen a nyáron a Szigeten a SkyBar isteni koktéljait szürcsölgetve élőben is élvezhetitek a koncertjüket!

Nagyobb területen, két szinten teljesen megújult külső és egyedi fény dekoráció vár a fesztivál őrültekre. A bartendereknek szabad kezet adva egyedülálló italokkal érkezik a SkyBar, és egy biztos: „száj nem marad szárazon”. A DJ-k külföldön edződtek és a jelenlegi budapesti éjszaka kiemelkedő underground new wave előadói. Persze a profi stáb mellett az élményről sem feledkezhetünk meg, a SkyBar egyenesen a csúcsra járatja a hangulatot és a fesztiválozókat is… 


Persze nem árulhatunk el mindent, mert akkor hol lenne a „surprise”?!  Azoknak pedig, akiknek esetleg már túl magasra tették volna a lécet vagy már túl kényelmetlen a sátor és inkább kicsit chillelnének, azoknak egy tető lounge-zsal készülnek, ahol a kényelemé a főszerep. Szóval bátran üzeni a WestEnd minden szigetlakónak: 

Éljük át együtt - Fesztiválra fel!