Végre megjelent a legújabb Cosmopolitan, Katy Perry-vel a címlapon! Tudtad róla, hogy adrenalinfüggő, és élvezi, ha lázadhat?

#beauty

Hello, Csajok! Van egy jó hírünk a számotokra: a normál méretű májusi Cosmo lapszámhoz most menő Essence szépségcuccok járnak! Bűvöld el velük a pasit, akit kinéztél magadnak! Ha pedig  kíváncsi vagy, mitől lesz a pofid akár tíz év múlva is ilyen tündöklő, mint most, akkor lapozz a magazin 36. oldalára. Derítsd ki, melyik aging-típusba tartozol, és találd meg a tökéletes arcápolót!

#cleaneating

Az idei év diétamenősége a Clean Eating! Az extra mellékletünkből megtudhatod, melyik szuperkajákat ne hagyd ki 2018-ban, és milyen csodafűszerekkel turbózhatod fel a kedvenceidet! Tudod, mitől lesz igazán trendi és különleges a smoothie-d? Ha nem kortyolod, hanem kanalazod! 4 isteni receptet találsz hozzá a 80. oldalon.

#fashion

Végre tombol a tavasz, kapd elő a lenge, rafinált rucijaidat is! Tudd meg, hogyan kombináld őket a kedvenc farmerholmijaiddal vagy vagányabb darabokkal. És még rengeteg szuper tipp vár, hogy rád találjon a szerelem: a Cosmo újságírója 3 új, izgi társkereső appot is kipróbált (#vanéletatinderentúl), hogy kiderítse, hol lehet elcsípni a tökéletes fiút online. (66. oldal) 


#couplegoals

Nálatok már régóta dúl a love, és alig várod, hogy feltegye a srác a nagy kérdést? Három pasi eljegyzős brainstormingját is elolvashatod. Meglepődsz, mennyit készülnek, hogy ne legyen elcsépelt a lánykérés! (50. oldal  Vagy még messzinek tűnik a lagzi-fázis, mert éjjel-nappal vitáztok? A 64. oldal 13 szabályt rejt, amit ha betartotok, nem lesz ajtócsapkodás és napokig tartó duzzogás egy-egy nézeteltérés vége!

Minden izgalmas részletet megtudhatsz a májusi Cosmóból! Csapj le rá és csapd fel az oldalakat minél hamarabb!