Az elmúlt héten nagy volt a sürgés-forgás az AndYou Photostudioban, hiszen a Prieston márka legújabb kollekciójához, a Prieston Love-hoz készültek vicces, pimasz és egyben bohém fotók. A modell maga a tervező, Nagy Noémi volt, aki újra bevállalta, hogy megmutatja a világnak a tutit!

Elöljáróban mutatunk néhány részletet az izgalmas fotózásról és a koncepció hátteréről. Hamarosan pedig leleplezzük, hol találkozhattok a kész fotókkal és a kollekcióval!“A koncepció az volt, hogy megmutassuk azt a kissé szürreális világot, amely a Prieston World-öt jellemzi. Köztudott, hogy én szeretek szembe menni a konvenciókkal, hiszen rájöttem, hogy az a világ, amiben élünk, engem cseppet sem elégít ki… Így arra jutottam, hogy megalkotom a saját szabályaimat: “my body, my rules”. Ám nekem ez sem volt elég, mert abban a világban, amelyet mindannyian jól ismerünk, ez a szabályrendszer nem tud tökéletesen működni. Tehát úgy döntöttem, hogy megalkotom a saját kis világomat, a saját ideológiámat. Így született hát meg a Prieston World, és az új márka: a Prieston Love. Ezt a márkát a fiatalosság lendülete jellemzi, és reflektál a világ történéseire – vagyis kozmopolita. Sőt, árad belőle a boldogság. Ránézel a ruhákra és nem kell megfejtened, hogy vajon mit akart kifejezni a művész. Ezek a ruhák mind arra születtek, hogy hordják őket és a viselőjük boldog legyen. Kicsit pimasz, kicsit provokatív, de igazán szerethető.” 

Ezzel az üzenettel vágott bele Nagy Noémi a legújabb kollekciójának tervezésébe, majd a fotózásába is. A beauty team egy babás outfitet valósított meg mind a smink, mind a haj tekintetében. Valami igazán trendit, de mégsem közönségeset hoztak ki a modellből. Olyan igazán cukin szexit!


Tervező/fotók: Prieston, modell: Nagy Noémi ; Prieston Team: Horváth Petra, Kinyik Maya, smink: Králik Márti