Helló 2018! 


Mit ígérnek a csillagok az idei évre? Szerelmet? Utazásokat? Új barátságokat? Karrierben változásokat? Egy új életet? Hogy ki hogyan hozhatja ki az idei évéből a legtöbbet, az alábbi cikkből megtudható.


Az idei év uralkodó bolygója a Vénusz, azaz a „kis szerencse bolygója”, ami a külső szépség, a harmónia, és a szerelem megtestesítője, így ezekben szerencsére jó eséllyel lehet részünk az idei évben is. Segítségével könnyebb lesz felszínre hozni a nőiességünket, a kreativitásunkat, bájosságunkat. Ne feledjük Lady Blessington szavait sem, igyekezzünk minél több boldog pillanatot teremteni és megélni azokat életünkben, hisz az igazi szépség forrása kétség kívül belül keresendő:


“Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.”Kos: Az idei évben is nyitottan állnak az új dolgok elé. Leginkább karrier és a tanulmányaik terén lesz lehetőségük fejlődni, ahol felelős döntésekre lesz szükség, persze a vérbeli Kosoknak ez idén sem fog problémát okozni.


Bika: A Bika jegy uralkodó bolygójának, a Vénusznak köszönhetően az idei évben a legjobb formájukat hozhatják. Minden adott hozzá, hogy munkahelyükön kimagasló teljesítményt nyújtsanak és hogy méltóképp képviselhessék magukat. 


Ikrek: 2018-ban az Ikrek is végre fellélegezhetnek, mivel a Sors bolygója, a Szaturnusz jegyet váltott és belépett a Bak jegyébe, ezzel végre békén hagyja az Ikreket és a Nyilasokat. Korábban ez közel sem volt így, elég sok leckét osztott az Ikreknek, persze kizárólag csakis a  fejlődésük miatt tette ezt, de ennek végre most vége. 


Rák: Hála a Vénusznak, az idén sokszor fog a szerencse a Rákokra mosolyogni.  A családjukkal sokkal jobb lesz a kapcsolatuk ebben az évben, mint  korábban volt. Főként a kapcsolatok éve lesz 2018., ami már csak azért is szerencsés, mert számukra az az egyik legfontosabb a világon.


Oroszlán: Beköszöntött a szerencse éve 2018-ban! A Vénusz több területen is érezteti az Oroszlánokkal, hogy eleve szerencsés csillagzat alatt születtek. Magánéletükben hozhat és hoz is az újév gyökeres változásokat. Szerelem, boldogság, szépség vár rájuk, megint csak irigylésre méltó évet élhetnek a királyi jegy szülöttei.


Szűz: Ha a Szüzeket eddig elkerülte volna Ámor nyila, most garantáltan nem tudják majd kikerülni. Váratlan fordulatokkal teli és eseményekben gazdag évük lesz. Most megtapasztalhatják, milyen, amikor átadják magukat az élet örömeinek és nem agyalnak mindent túl, hanem végre élni fognak!


Mérleg: Álmodozás helyett a döntésekre kell majd fókuszálniuk. Amennyiben ezt megteszik, és nem hárítják a döntés felelősségét másra, minden pillanatát élvezhetik a 2018-as esztendőnek! 


Skorpió: 2018-ban jól teszik, ha takarékoskodnak és óvatosak lesznek a munkahelyükön és a magánéletükben is. A tranzit Jupiter a Skorpió jegyében megtanítja a Skorpiókat észhez térni. Odafigyelni magukra, környezetükre és elkezdeni élni tudatosan…Ezt hozza az idei év feladatnak a Skorpióknak.


Nyilas: Az Oroszlánokkal és Ikrekkel együtt a Nyilasok is szárnyalhatnak idén. Jó eséllyel most kiteljesedhet életük és olyan vágyaik válhatnak valóra, amiről sokan még álmodni sem mernek.  Az idei évben a Vénusz még szebbé varázsolja a Nyilasokat és a hitüket is megerősíti.  


Bak: 2018-tól a Bakoknak osztja már a Szaturnusz a leckéit. Így az idei évben kívül-belül meg kell majd erősödniük. Meditációra és tudatosságra lesz szükségük. Amilyen kitartóak és szorgalmasak, ez nem fog nekik nagy gondot okozni.


Vízöntő: 2018-ban nem lesz nagyon idejük töprengeni és várni a sült galambot a Vízöntőknek, ugyanis hirtelen és kiszámíthatatlan változásokban gazdag évük lesz most is a jegy szülötteinek. Feladatuk, hogy továbbra sem szabad ellenállniuk a változásnak. 


Halak: Halaknak a Vénusz nem hoz nagy felfordulást az életükbe. Ettől függetlenül nem árt, ha elkezdenének kicsit objektívebben szemlélni a valóságukat  és őszintébben vizsgálni magukat és a világukat.  A nagy felismerések eleinte ugyan fájhatnak, de olyan szabadságot hozhatnak, ami garantáltan megéri.


Minden kedves AndYou Olvasónak kívánok 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8 760 óra szerelmet, 525 600 boldog percet és egyben nagyon Boldog Új Évet!

Szerző: Havasi Patrícia

Fotó: Králik Márti