A Kiehl's egy amerikai kozmetikai márka, amit több mint 160 évvel ezelőtt New Yorkban alapítottak, kezdetben egy patikában árulták a termékeket. A márka ma a világ legnagyobb kozmetikai csoportjához, a L'Oréalhoz tartozik. A Kiehl’s 1851 óta kutatja az egész világon a legfinomabb, leghatékonyabb természetes összetevőket. Kínálatukba arcápoló, hajápoló és testápoló termékek tartoznak.

A Kiehl’s termékek természetes összetevőkből készülnek, modern technológiák felhasználásával. Tradicionális patikaként alapították meg a New York-i East Village-ben. A családi márka generációról generációra került fejlesztésre, széleskörű kozmetikai, kémiai és növénytani tudás felhasználásával. Magyarországon jelenleg két budapesti bevásárlóközpontban, a WestEndben és az Alleeban vásárolhatóak meg a termékek.


A tradíció egyik fontos eleme, hogy a márka mindenki számára a legmegfelelőbb termékeket kínálja. Pontosan ezért a Kiehl’s üzletekben lehetőség van egy személyre szabott tanácsadásra és termékajánlásra, ahol a szépségtanácsadók pontos diagnózist és állapotfelmérést készítenek. Ezt egy komplett arckezelési program összeállítása és termékjavaslat követi. Vásárlás előtt lehetőség nyílik a termék kipróbálására, az ajándék termékminták segítségével.
Terméklista: 1. Ananász-papaya arcradír valódi gyümölcskivonatokkal 100 ml 9 600 Ft | 2. Uborkás növényi kondicionáló arctisztító 150 ml 6 200 Ft | 3. Körömvirágos tonik 250 ml 12 000 Ft | 4. Koncentrátum a bőröregedés látható jelei ellen C-vitaminnal 50 ml 18 300 Ft | 5. Hajsimító olaj-koncentrátum 75 ml 9 600 Ft | 6. Day to night duo (arcélénkítő koncentrátum) 2 x 15 ml 14 800 Ft | 7. Butterstick ajakbalzsam 4 g 5 950 Ft | 8. Kurkumás és vörösáfonyás energizáló maszk 75 ml 11 000 Ft | 9. Super Multi-Corrective Cream arcápoló krém 50 ml 19 900 Ft | 10. Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream szemkörnyékápoló 14 ml 12 500 FtAz autizmusról

A kampány arca Matthew McConaughey, aki saját alapítványával (Just Keep Livin) is támogatja az autizmussal élő gyermekeket. Ő tervezte az eseményhez kapcsolódó limitált kiadású termék csomagolását is, a Kiehl’s x Matthew McConaughey Limited Edition Ultra Facial Cream-et, mint a kampány jelképét. McConaughey vibráló dizájnjában a színek, geometrikus formák, úgy mint az egymásba illő puzzle darabok keverednek – megjelenítve az Autism Speaks ikonikus kék puzzle darabkát megidéző logóját. Ebből az alkalomból most a jelképet ábrázoló karkötő is jár ajándékba minden egyes megvásárolt termék mellé.