Megnyílt Budapest új, legkedvesebb gofrizója a hangulatos Ráday utcában. A két tulajdonos vendéglátás iránt érzett elhivatottságát és korábbi tapasztalatait szerette volna kamatoztatni, így született meg a Waffle & Love gondolata.

A Waffle & Love fő profilja, az itthon még kevésbé ismert #bubblewaffle, melynek lényege nem csak forma világában tükröződik, hanem ízélményben is egy más összhatást kínál. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, mi magunk állíthatjuk össze kedvencünket. Választható klasszikus nutellás, banános, tejszínhabos vagy étcsokis, málnás, kindercsokis, cukorgyöngy szórással illetve tavasztól elérhetőek a fagyis verziók, sok friss gyümölccsel bolondítva, öntetekkel és különböző szórásokkal díszítve. 


Az italokról sem feledkezhetünk meg, hiszen a házi limonádé tökéletes hűsítő a meleg nyári napokon. A kínálatot 100% arabica szemekből készült ízesített kávék teszik teljessé, amik közül csokis, mandulás, karamelles, vaníliás vagy mogyorós verziót is kaphatunk.A hely kialakítása barátságos, letisztult, tágas boltíves terekkel rendelkezik, a nagy üvegfelületeknek köszönhetően,természetes napfény teszi otthonossá. Tökéletes helyszín egy baráti beülésre, barátnővel egy kis csevejre vagy gyermekekkel családi programnak hétvégén. Aki egy kis ínyenc édességre vágyik, az semmikép se hagyja ki a látogatást, a Waffle & Love csapata várja szeretettel. #bubblewafflebudapest


Fotók: Stiglincz Gábor