Valóban a magyar lányok a legszebbek? Ha nem is akarunk túlozni, azért bátran elmondhatjuk, hogy az utóbbi időben több hazai modellünk is nemzetközi babérokra tört.

Az Icon Model Management 16 éves tehetségének, a gyulai Ancza Renátának a karrierje már a tavalyi évben hatalmas sikerekkel indult. A fiatal szépség többféle elismert magazinból, fővárosi plázákból és óriásplakátokról is visszaköszönt ránk. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy legelső nagyobb megjelenései közül a "JET-SET" elnevezésű divatanyagot az &U Magazine 2017 nyári lapszáma biztosította profi stáb segítségével. 

Modellek: Reni, Jázmin, Ben (Icon Model Management) - Fotó: Udvardi Attila - Smink: Szabinyina Ilona - Stylist: Kiss Márk

A teljes divatanyag itt tekinthető meg.

Ezt követően Reni videoklipekben és többféle videómegosztó portálon is szerepelt, majd szeptemberben a Richard Demeter S/S18 Fashion Show-n vonultathatta fel a kifutón tervező legújabb kollekcióját, amely az exkluzív megjelenésen túl az egyedi önkifejezés és az elegancia találkozása is.

Külföldi utazási közül Görögország és Szingapúr volt a legjelentősebb. Itt már a Peak Magazin novemberi lapszámában, és két nagyobb fotózáson is szerepelt. A malajziai Female Magazin januári lapszámába is készültek anyagok és egy népszerű cipőmárka modelljeit is viselhette.

Ismerjétek és nézzétek meg Ti is, hogy mit üzen Nektek a videóban Ancza Reni.